Menu
Samenwerking zwembaden

Samenwerking zwembaden

Wilt u uw locatie beschikbaar stellen om in samenwerking met Stichting Auto te Water een cursus open te zetten? Lees hier dan verder!

Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. Wat in ieder geval alvast goed is om te weten voordat wij met elkaar in gesprek gaan:

  • Om op uw locatie te kunnen komen hebben wij ruimte nodig om met een aanhanger van 2.10 meter doorheen te kunnen. Voor binnenbaden betekent dit dus dat de deuren minimaal deze breedte moeten hebben (de auto of de aanhanger kantelen lukt echt niet…)
  • Eenmaal door de doorgang is het uiteraard niet handig om bijvoorbeeld trappen of andere obstakels tegen te komen, die kunnen wij niet overbruggen. Voor het opstellen van de aanhanger bij het bad hebben wij ongeveer 6 meter lengte nodig.
  • Er wordt een stellage van rijplaten met steunen geplaatst in het bad. Een beweegbare bodem is handig, niet noodzakelijk.
  • De auto is volledig gestript. Geen motor meer met brandstof, olie of andere vloeistoffen. 
  • Ons doel is om in samenwerking met elkaar de cursus Auto te Water en uw zwembad te promoten. Een ludiek evenement voor uw locatie. Wij zijn een stichting, er is een kleine ruimte om te praten over een eventuele vergoeding bij gebruik van uw locatie.

We kunnen veel op papier zetten, maar laten we vooral met elkaar in gesprek gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Laat even een bericht achter en wij nemen snel contact met u op!

Neem contact met ons op:

Link
Stichting Auto te Water in de Media

Stichting Auto te Water in de Media

Link
Home

Home

Link
Meer informatie voor groepen

Meer informatie voor groepen

Link
Vragen? Neem contact op!

Vragen? Neem contact op!