Menu

Auto te Water Volledige Cursus Stappegoor

Wat zou jij doen als je met je auto te water raakt?

Alleen degene die dat mee hebben gemaakt kunnen daar een antwoord opgeven. Vaak is er een paniekreactie omdat de meeste mensen niet weten hoe ze moeten handelen. Daarom organiseren wij, Stichting Auto te Water in samenwerking met o.a. diverse zwembaden in Nederland de cursus Auto te Water.

Stichting Auto te Water organiseert in samenwerking met Let us Train You de cursus Auto Te Water. De situatie van ‘met een auto te water raken’ wordt live nagebootst. En jij bent deze avond de hoofdrolspeler. We laten je natuurlijk niet zomaar onderdompelen! Voorafgaand aan de praktijk zal de instructeur een uitleg geven middels een presentatie en liggen er duikers in het water mocht je ze nodig hebben.

Wist je dat er 750 á 800 keer per jaar een personenauto te water raakt? In deze cursus leer je over ‘hoe te handelen’ en zul je zelf ervaren hoe het is om uit een te water geraakte auto te komen.

De cursus “Auto te water” is opgezet om mensen verantwoord te laten handelen als ze met een auto te water raken. Belangrijke aspecten komen aan de orde zoals het voorkomen van paniek en het in veiligheid brengen van jezelf en de medepassagiers. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het gebruik van reddingsmiddelen en komen er technische aspecten van de auto aan de orde.

Onderdelen

Theorie (45 minuten) | Auto te Water (4 tot 5 keer) | IJsongeval | Gezonken Cabine (redden van drenkeling uit een voertuig)

onderdelen:


  Cursus details

  Plaatsen vrij
  4
  Prijs
  €144.99 p/p
  Locatie
  Tilburg
  Startdatum
  zaterdag 20 januari 2024

  Inschrijfformulier (je kunt een emailadres maar 1 keer gebruiken, voor iedere inschrijving dus een uniek emailadres)

  Na bevestiging wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina.

  Welke opties zou je willen meebestellen?  Bedrijf/organisatie of particulier?

  Persoonsgegevens

  Deelnemer
  Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.