Auto te Water Experience

Lesduur:

1,5 uur
Startdatum en plaats:
Heel Nederland
Prijs individueel:
€ 57,50 per persoon incl. BTW
Groepsprijs:

Vraag een offerte aan voor groepen of maatwerk training

Informatie  Veelgestelde vragen

Informatie 

Wat houdt de Auto te Water Experience van 1,5 uur in?

Naast het aanbod van de volledige cursus Auto te Water van 3 uur hebben we een Experience samengesteld van 1,5 uur. Puur beleven en ervaren hoe het is om met onze auto te water te gaan. Uiteraard gebeurt dit alles onder toeziend oog van ervaren duikers en instructeurs.

Hoe ziet het programma er uit?

Auto te Water Experience
* Tijdsduur: 1,5 uur
* Theorie (30 minuten)
* Auto te Water (2 tot 3 keer)
mogelijkheid om deel te nemen
als passagier, bestuurder, bijrijder
* Kosten € 57,50 p.p. incl. BTW

Liever toch aanvullend ook gezonken cabine, vaker met de auto te water gaan en EHBO bij een drenkeling volgen? Kies dan voor de volledige cursus Auto te Water (3 uur)

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Cursus Auto te Water (en Experience)!

Moet ik in badkleding?

De training hoeft niet gedaan te worden in badkleding, draag makkelijk zittende schone kleding en schone schoenen. Wel verzoeken wij onder uw kleding badkleding te dragen voor de hygiëne.

Heb ik een rijbewijs nodig?

Nee! U hoeft geen rijbewijs te hebben om deel te mogen nemen aan de training.

Heb ik een zwemdiploma nodig?

Nee! U hoeft als volwassene geen zwemdiploma te hebben om deel te mogen nemen, echter u zult wel te water gaan in een bad van minimaal 1.80 diep, we gaan er van uit dat u wel watervrij bent en zich zwemmend kunt voort bewegen.

Ik ben gehandicapt kan ik deelnemen?

Wanneer wij van te voren weten welke beperking u heeft maakt ons dat gemakkelijk er op de juiste wijze mee om te gaan en de juiste hulp in te zetten. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik ben zwanger, mag ik meedoen?

Omwille van de veiligheid van u en uw kindje laten we u alleen deelnemen aan de theorie, wij kunnen uw veiligheid niet 100% waarborgen. Er kan immers altijd iemand zijn die u per ongeluk raakt wanneer u met meerdere personen te water gaat en het voertuig verlaat. U mag natuurlijk wel toekijken!

Wij adviseren u dan een Experience te boeken. Waarbij u alleen deelneemt aan het theoriegedeelte.

Mogen mijn kinderen ook meedoen?

Jazeker. Wij stellen wel als voorwaarde dat de kinderen in het bezit dienen te zijn van een zwemdiploma (A+B). Veiligheid voor alles! Tevens verwachten we dat de kinderen samen met de ouders meedoen en dat de ouders akkoord gaan met de deelname van de kinderen.

Deelnemen als gezin? Ook dit is mogelijk.

Stichting Auto te Water neemt geen verantwoording voor het gedrag van de kinderen. De instructeurs en duikers zijn er voor de veiligheid van de deelnemers, niet om de kinderen te corrigeren. Wanneer een kind door zijn of haar gedrag de veiligheid van zichzelf of andere deelnemers in gevaar brengt of de training verstoord behouden de instructeurs zich het recht het kind te verzoeken de ruimte van de training te verlaten.

Mogen er mensen komen kijken?

Ja, er mogen mensen komen kijken. Ook in deze stellen we duidelijk dat de veiligheid voor alles gaat. Wanneer mensen de veiligheid van zichzelf of andere deelnemers in gevaar brengen of de training verstoren behouden de instructeurs zich het recht publiek te verzoeken de ruimte van de training te verlaten. Daarnaast vragen we de toeschouwers schone slippers te dragen op de zwembadvloer.

Ik heb last van angst is dat erg?

Voordat de deelnemers te water gaan met de speciaal geprepareerde auto starten we met de theorie. Al meer dan 20 jaar geven wij deze cursus onder leiding van ervaren instructeurs en duikers. Last van angst? Geen probleem, laat het ons vooraf weten zodat wij de tijd kunnen nemen om u onder goede begeleiding het water in te laten gaan.

Weet u niet zeker of u mee kan doen? Stel ons de vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons via de e-mail.

Heb je een vraag?